×

Pyetje-Pergjigje per Ekonomine

Pyetje-Pergjigje per Ekonomine

· 2 · 14

  • Postime: 20944
InfoZ
ne: 22-03-2020, 19:07:05
Bej Pyetje merr Pergjigje rreth ekonomise dhe biznesit

  • Postime: 26273
  • Gjinia: Mashkull
M A X
#1 ne: 23-04-2020, 20:14:09
Ndiqni lidhjet e meposhte, ku mund te gjeni tema interesante ne lidhje me ekonomine dhe nga ku mund te merrni pergjigje per pyetjet qe keni:
https://www.zerion.net/biznes/
https://www.zerion.net/shitblejonline/
https://www.zerion.net/finance/
https://www.zerion.net/biznesi-ne-nisje/
https://www.zerion.net/drejtimi-dhe-manexhimi-i-biznesit/
 

Disa pyetje per faktorin nderkombetar

Nisur nga M A XRubrika Aktualiteti

Postimi i fundit 25-05-2020, 21:46:29
nga M A X
Pyetje-Pergjigje ne Fizike

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 23-04-2020, 20:42:08
nga M A X
Pyetje-Pergjigje ne Biologji

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 23-04-2020, 20:43:44
nga M A X
Pyetje-Pergjigje per te Drejten Civile

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 23-04-2020, 20:52:45
nga M A X
Pyetje-Pergjigje per Gjuhen Shqipe

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 23-04-2020, 20:46:28
nga M A X