×

Pyetje rreth Inxh, Ndertimit

Pyetje rreth Inxh, Ndertimit

· 1 · 881

  • Postime: 3
Xhuli0
ne: 24-06-2012, 01:18:20
Pershendetje,
jam maturant ket vit dhe jam shume i interesuar ne degen e inxh nder.
Vjet piket min per tu pranuar ne ket dege kane qene diku te 5870.
Doja te dija nqs ket vit a do te ulen me shume pasi kam marr vesh per nje mosinteresim ne kete dege kohet e fundit ?

Gjithashtu mund te me thoni se me cfare ka te bej Dega e Inxhinierise EKONOMIKE? a del per ekonomist a si ?

 

Disa pyetje per faktorin nderkombetar

Nisur nga M A XRubrika Aktualiteti

Postimi i fundit 25-05-2020, 21:46:29
nga M A X
Pyetje-Pergjigje per Ekonomine

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 23-04-2020, 20:14:09
nga M A X
Pyetje-Pergjigje ne Fizike

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 23-04-2020, 20:42:08
nga M A X
Pyetje-Pergjigje ne Biologji

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 23-04-2020, 20:43:44
nga M A X
Pyetje-Pergjigje per te Drejten Civile

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 23-04-2020, 20:52:45
nga M A X