Postim i ri

×

Postim i ri

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: M A X
« ne: 24-04-2020, 14:56:59 »

Per kete duhet te shkosh te gjinekologu. Te kontrollohesh dhe ai te jep pergjigjen e duhur :)
Postuar nga: 12:51
« ne: 23-03-2020, 11:39:28 »

Sa jave shtatzene jam?