Postim i ri

×

Postim i ri

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: M A X
« ne: 24-04-2020, 14:54:06 »

Bebi lind zakonisht pas apo gjate javes se 40, pra shtatzania zgjat rreth 40 jave. Por kjo eshte e ndryshme dhe jo e fikuar me dite. Ka beba qe lindin pikerisht ne diten qe eshte parashikuar nga gjinekologu, ka nga ato beba qe nuk presin dot gjate dhe lindin perpara, ashtu sic ka dhe nga ato beba pak dembele qe lindin dhe disa jave me vonese qe nga data e takimit me mamin :)

Me shume ketu: https://www.zerion.net/kendi-i-prinderve/shtatzania-gjithcka-mbi-nenen!/
Postuar nga: 12:51
« ne: 23-03-2020, 11:39:03 »

Sa jave zgjat shtatzania?