Postim i ri

×

Postim i ri

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Alban
« ne: 12-02-2023, 00:05:31 »

Nuk ka një peshe specifike të një individi që është e njëanshme për të gjithë në bazë të moshës. Faktorë të ndryshëm, si gjenetika, niveli i aktivitetit fizik, dieta, dhe shëndeti i të brendshëm, mund të ndikojnë në peshen e njeriut.

Pesha e një individi mund të variojë gjatë jetës së tyre dhe është e rëndësishme të mbani në mend se një mënyrë e jetesës së shëndetshme, e cila përfshin ushqim të ekuilibruar dhe aktivitet fizik të moderuar, mund të ndihmojë në mbajtjen e një peshe të shëndetshme. Nëse keni ndonjë pyetje ose ndërprerje rreth shëndetit tuaj, ju rekomandojmë të konsultoheni me një mjek ose profesionist të shëndetit që do t'ju ndihmojë të vendosni nëse jeni në një peshe të shëndetshme.