Postim i ri

×

Postim i ri

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Alban
« ne: 12-02-2023, 00:07:03 »

Pesha mesatare e gjakut në një njeri të rritur është rreth 5-6 litra. Por, kjo mund të variojë në bazë të gjendjes së trupit dhe madhësisë së tij. Për shembull, një person me një trup më të madh do të ketë më shumë gjak sesa një person me një trup më të vogël. Gjithashtu, niveli i lëngjeve në trup mund të ndikojë në peshën e gjakut, si dhe sëmundjet ose kushtet mjekësore që ndikojnë në funksionimin e sistemit të qarkullimit të gjakut. Nëse keni pyetje ose ndërprerje rreth gjendjes suaj të trupit, ju rekomandojmë të konsultoheni me një mjek ose profesionist të shëndetit për të marrë një vlerësim të saktë të gjendjes suaj.