Post reply


Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: M A X
« ne: 09-08-2022, 22:36:29 »

Kafe, qumësht dhe kuba akulli. Ja ku u be kafe freddo.
https://youtu.be/erxAkel70Ts
Postuar nga: 12:51
« ne: 24-03-2020, 20:21:45 »

Si behet kafe fredo?