×
Hyrja
Profili

Si eshte formuar Nafta?

Si eshte formuar Nafta?

· 2 · 103

  • Postime: 21592

ne: 24-03-2020, 18:15:42
Si eshte formuar Nafta?

  • Postime: 26676
  • Gjinia: Mashkull

#1 ne: 03-04-2020, 00:10:41
Nafta si te gjithe vajrat e tjere natyrore eshte krijuar nga mbetjet fosile te organizmave te gjalle bimore apo shtazore, qe kane jetuar ne toke miliona vite me pare dhe qe me kohen jane dekompozuar dhe fosilizuar.

Temat e fundit