Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Qytetari ri
« ne: 15-03-2021, 21:13:41 »

Postuar nga: M A X
« ne: 28-04-2020, 23:28:08 »

Yji formohet nga bashkimi i 2 atomeve te hidrogjenit me 1 atom oksigjen. Prandaj dhe formula kimike H2O.
Postuar nga: 12:51
« ne: 21-03-2020, 18:09:42 »

Si eshte formuar uji?