Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Qytetari ri
« ne: 15-03-2021, 21:11:59 »

Postuar nga: M A X
« ne: 28-04-2020, 23:02:30 »

Mendohet se asteroided jane krijuar qe ne fillimet e sistemit diellor sebashku me planetet dhe trupat e tjere qiellore qe perbejne ate.
Postuar nga: 12:51
« ne: 21-03-2020, 18:14:03 »

Si jane formuar asteroided?