Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Qytetari ri
« ne: 15-03-2021, 21:09:26 »

Postuar nga: M A X
« ne: 28-04-2020, 22:41:24 »

Liqenet si gropa te mbushura me uje mund te kene origjina te ndryshme. Keto jane llojet kryesore te liqeneve sipas origjines.
Liqene tektonike, Liqene vullkanike, Liqene te krijuar nga rreshkitja e tokes, Liqene te krijuar nga akulljanat dhe sefundmi liqene artificiale te krijuara nga dora e njeriut.

https://www.zerion.net/gjeografia-e-kontinenteve/liqenet-ne-evrope-!/
https://www.zerion.net/gjeografia-e-kontinenteve/liqenet-e-medha-nder-bukurite-natyrore-pergjate-kufirit-shba-kanada/
https://www.zerion.net/gjeografia-e-kontinenteve/liqenet-ne-ameriken-jugore/
Postuar nga: 12:51
« ne: 21-03-2020, 18:15:16 »

Si jane formuar liqenet?