Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Qytetari ri
« ne: 15-03-2021, 21:14:31 »

Postuar nga: M A X
« ne: 28-04-2020, 23:36:11 »

Piramidat jane ndertuar nga puna e qindra-mijerave punetoreve dhe sklleverve ne Egjiptin e lashte. Origjina e piramidave eshte ne varret me te thjeshta ne forme katerkendeshi, te perdorura ne Egjipt qe ne kohet me te hershme, qe me kalimin e shekujve teknika e ndertimit te tyre u perfeksionua deri ne ate mase sa u mundesuan dhe piramida gjigande si ajo e Gizes psh.
Postuar nga: 12:51
« ne: 21-03-2020, 18:11:55 »

Si jane ndertuar piramidat?