Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Qytetari ri
« ne: 15-03-2021, 21:20:51 »

Postuar nga: M A X
« ne: 29-04-2020, 00:51:39 »

Kur ne nje vend te caktuar lageshtia eshte e madhe dhe tempertura e larte e mbi te kalon nje mase ajri e ftohte, atehere nga kontakti i ketij ajri te ftohte me siperfaqen e lagesht e te ngrohte uji kondensohet duke formuar ate qe quhet mjegull. Mjegulla mund te konsiderohet si nje re qe eshte shume afer siperfaqes se tokes.
Postuar nga: 12:51
« ne: 21-03-2020, 18:04:33 »

Si krijohet mjegulla?