Si shperndahen farat e bimeve? - Pyetper

×
Hyrja
Profili

Si shperndahen farat e bimeve?

Si shperndahen farat e bimeve?

· 2 · 79

  • Postime: 21592

ne: 22-03-2020, 19:30:09
Si shperndahen faret e bimeve?

  • Postime: 26707
  • Gjinia: Mashkull

#1 ne: 18-10-2020, 13:23:17
Mund te kete disa menyra.
Psh nga dora e njeriut apo makinerite qe ai perdor.
Nga shpendet, kafshet apo insektet.
Nga era dhe stuhite.
Dhe se fundmi nga uji. Keto jane menyrat qe me vijne ne mendje tani, por mund te kete dhe te tjera.

Temat e fundit