Si ta lidhim kravaten?! - 2 - Pyetper

×
Hyrja
Profili

Si ta lidhim kravaten?!

Si ta lidhim kravaten?!

· 36 · 15875

 • Postime: 13

#25 ne: 11-03-2013, 13:24:58
alo
Si te lidhni kravaten me 6 hapa.

Nisur nga GjumashiRubrika E Bukura

 • Postime: 12743

#26 ne: 11-03-2013, 13:26:39
Sa rehat qeke o Nexhi....po ben perparime nga "pershendetje" kalove te "alo"....hajt shnet e pare

 • Postime: 13

#27 ne: 12-03-2013, 10:33:16
pershe,,,,,,,,

 • Postime: 956
 • Gjinia: Mashkull

#28 ne: 12-03-2013, 10:39:06
pershe,,,,,,,,

Persh zemer cfare deshironi?
Kallamar te skuqur apo te pjekur?

 • Postime: 13

#29 ne: 18-03-2013, 09:27:40
pershendetje

 • Postime: 13

#30 ne: 18-03-2013, 09:29:51
alo

 • Postime: 13

#31 ne: 20-03-2013, 13:12:06
alo

 • Postime: 13

#32 ne: 21-03-2013, 10:45:32
pershendetje

 • Postime: 956
 • Gjinia: Mashkull

#33 ne: 21-03-2013, 14:25:28
Nexhi mund te ma thuash alfabetin deri ke germa P e madhe e shtypit, dhe p e vogel e shtypit? flm

 • Postime: 13

#34 ne: 25-03-2013, 09:57:35
pershendetje,,,

 • Postime: 26707
 • Gjinia: Mashkull

#35 ne: 15-10-2020, 22:28:08
Guide me video

Temat e fundit