Postim i ri

×

Postim i ri

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: M A X
« ne: 10-04-2020, 22:06:05 »

Me sport e aktivitet fizik. Me kujdes me ushqimin. Duke mos ngrene ose duke ngrene shume shume pak embelsira. Duke mos pire alkol. Duke mos konsumuar duhan dhe cdo droge tjeter. Dhe gjene te mira.
Postuar nga: 12:51
« ne: 24-03-2020, 18:24:33 »

Si te kemi trup te bukur?