Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: 12:51
« ne: 18-03-2021, 14:22:49 »

Postuar nga: M A X
« ne: 24-04-2020, 16:38:05 »

Ngjyra Roze krijohet duke perzjere ngjyren e bardhe me ngjyren e kuqe.

Ngjyra Lejla krijohet duke perzjere ngjyren e kuqe me ngjyren e kaltert / blu.

Ngjyra e verdhe eshte ngjyre baze dhe nuk formohet me perzjerje ngjyrash te tjera.

Ngjyra e kaltert eshte ngjyre baze dhe nuk krijohet nga bashkimi i ngjyrave.

Ngjyra Portokalli krijohet duke perzjere ngjyren e kuqe me ngjyren e verdhe.

Ngjyra e gjelbert / jeshile krjohet duke perzjere ngjyren blu / kaltert me ngjyren e verdhe.

Ngjyra e zeze mund te krijohet duke perzjere ngjyren e kuqe me ngjyren e verdhe dhe me ngjyren e kaltert. Kuqe+Verdhe+Blu=Zeze.
Postuar nga: 12:51
« ne: 22-03-2020, 18:25:58 »

Si të kombinojmë ngjyrat baze per te formuar ngjyra te ndryshme?