×
Hyrja
Profili

Si te kursejme para?

Si te kursejme para?

· 2 · 124

  • Postime: 21592

ne: 23-03-2020, 13:24:39
Si te kursejme para apo si te kursesh leke?

  • Postime: 26676
  • Gjinia: Mashkull

#1 ne: 08-04-2020, 20:09:34
Ja se si mund te kurseni para, nje menyre eshte shpjeguar meposhte.
Ka një mënyrë si të shmangi shpenzimet jo të frytshme: vetëm mendoni për paratë tuaja si orë të jetës suaj.
Ja se si funksionon: Ta zëmë se fitoni 10 000 euro në vit për punën tuaj të plotë, 40 orë në javë. Llogaritni të ardhurat mujore pas taksave.
Shtoni të gjitha shpenzimet që lidhen me punën që keni. Kjo përfshin gjëra të dukshme si veshja e zyrës, shpenzimet e udhëtimit, dreka e punës dhe me pas llogarisni shpenzimet më pak të dukshme të ditës si kopshti i fëmijëve, pastrim i shtëpive dhe aktivitetet pas pune.
Së fundi bëni llogaritje duke zbritur nga rroga shpenzimet tuaja mujore, shpenzimet e punës, ato të familjes dhe shpenzimet jashtë orarit të punës.
Po të llogarisni sa shpenzoni në punë për 1 orë dhe sa fitoni prej saj do të shihni një ndryshim të madh. Prandaj i gjithë shpenzimi vjen nga gjërat e panevojshme jashtë saj.
Mundohuni të mbani një buxhet vetëm për gjërat e domosdoshme pas punës dhe të mos e teproni me to. Lapsi.al

Me shume: https://www.zerion.net/biznes/si-te-kurseni-para/

Temat e fundit