Postim i ri

×

Postim i ri

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: M A X
« ne: 01-04-2020, 18:22:22 »

Per te ndryshuar passwordin e Google dhe gjithe sherbimeve te Google, si psh Gmail apo Youtube shkoni ne kete adrese https://accounts.google.com/signin/recovery
Postuar nga: 12:51
« ne: 24-03-2020, 11:33:05 »

Si te nderroj apo ndryshoj passwordin ose fjalekalimin ne Google?