Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Qytetari ri
« ne: 15-03-2021, 21:25:15 »

Postuar nga: M A X
« ne: 29-04-2020, 01:17:33 »

Per t'u regjistruar ne e-Albania shkoni ne adresen https://e-albania.al/Register/Individual/Captcha.aspx dhe ndiqni proceduren e regjistrimit.
Postuar nga: 12:51
« ne: 21-03-2020, 17:55:02 »

Si te rregjistrohem ne e-Albania?