Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Ωμέγα
« ne: 03-01-2021, 21:51:53 »

Shkarkoni aplikacionin e quajtur Instake Downloader, i cili mundeson shkarkimin shumë te lehtë te fotografive dhe videove nga Instagram. Mjafton vetem te kopjoni adresen e fotografise nga IG pastaj vetem hapni aplikacionin ne fjale dhe shkarkimi behet ne menyre automatike.
Postuar nga: M A X
« ne: 04-04-2020, 11:04:26 »

E vetmja mundesi e thjeshte eshte t'i besh screenshot dhe ta presesh pastaj foton.
Postuar nga: 12:51
« ne: 24-03-2020, 14:40:25 »

Si te ruaj apo shkarkoj fotografite nga Instagram?