×

Revista Informatike

"Google" zhytet në det

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 722

Jobs dhe Apple Computer, Inc.

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 739

Së shpejti na vjen SMS 2.0

Nisur nga besart  | Postimi i fundit nga besart    · 0 · 699

Cisk Vs Risk

Nisur nga Eri86  | Postimi i fundit nga Eri86    · 0 · 623

Google merr domenin me te shkurter ne bote

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga emilios    · 1 · 790

"Reja", sfida e re e "Google"

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 737

Kompiuteri me i shtrenjte ne bote

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 906

Sun do të blejë MySQL

Nisur nga Syrgjyn  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 804

Informatizimi sot!!

Nisur nga braveheart  | Postimi i fundit nga kokushta    · 1 · 887

WikiWix

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 645

YouTube në gjyq !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga AngelDeviled    · 2 · 1248

Microsoft Office

Nisur nga Ylli Polar  | Postimi i fundit nga Ylli Polar    · 1 · 34

Widows Vista

Nisur nga Ylli Polar  | Postimi i fundit nga Ylli Polar    · 7 · 73

Faqja Kryesore-Wikipedia

Nisur nga Lundrentari  | Postimi i fundit nga Hipi    · 1 · 358