×

Balkan Venture, forumi më i madh i investimeve në rajon, vjen në Tiranë më 14 dhe 15 nëntor

Balkan Venture, forumi më i madh i investimeve në rajon, vjen në Tiranë më 14 dhe 15 nëntor

· 1 · 79

  • Postime: 17722
Lajmet
ne: 06-11-2013, 12:50:02
Balkan Venture, forumi më i madh i investimeve në rajon, vjen në Tiranë më 14 dhe 15 nëntor
      


Balkan Venture Forum, i cili shënon edicionin e tij të katërt, do të mbahet më datën 14 dhe 15 nëntor 2013 në ambientet e hotel Sheraton Tirana. Tre forumet e para janë mbajtur në Shkup, Beograd dhe Sofie dhe në …...
            

http://www.pcworld.al/balkan-venture-forumi-me-i-madh-i-investimeve-ne-rajon-vjen-ne-tirane-me-14-dhe-15-nentor/