×

Bizneset “vuajnë” nga një ndjesi e gabuar e sigurisë së tyre

Bizneset “vuajnë” nga një ndjesi e gabuar e sigurisë së tyre

· 1 · 95

  • Postime: 17722
Lajmet
ne: 05-11-2013, 12:50:02
Bizneset “vuajnë” nga një ndjesi e gabuar e sigurisë së tyre
      


Firma e sigurisë McAfee deklaron se bizneset e vogla dhe ato të mesme kanë një ndjesi të gabuar sigurie, bazuar në të dhënat që vijnë nga një studim i realizuar së fundmi në bashkëpunim me Office Depot. Ata që morën …...
            

http://www.pcworld.al/bizneset-vuajne-nga-nje-ndjesi-e-gabuar-e-sigurise-se-tyre/