×

Çdo HTC One në Amerikën e Veriut do të marrë Android KitKat brenda 90 ditëve

Çdo HTC One në Amerikën e Veriut do të marrë Android KitKat brenda 90 ditëve

· 1 · 95

  • Postime: 17722
Lajmet
ne: 03-11-2013, 04:50:02
Çdo HTC One në Amerikën e Veriut do të marrë Android KitKat brenda 90 ditëve
      


Google thotë që Android 4.4. do të vijë në edicionet e Google Play të Samsung Galaxy S4 dhe HTC One “në javët e ardhshme”, por nëse do ta blinit pajisjen tuaj në vend të kësaj nga një bartës? Ata që …...
            

http://www.pcworld.al/cdo-htc-one-ne-ameriken-e-veriut-do-te-marre-android-kitkat-brenda-90-diteve/