×

Coinbase për iOS, menaxhon rezervat e monedhës virtuale BitCoin nga iPhone

Coinbase për iOS, menaxhon rezervat e monedhës virtuale BitCoin nga iPhone

· 1 · 27

  • Postime: 17722
Lajmet
ne: 25-10-2013, 22:50:02
Coinbase për iOS, menaxhon rezervat e monedhës virtuale BitCoin nga iPhone
      


Coinbase, që është shërbimi për portofolin dixhital BitCoin, ka lëshuar një aplikacion për iOS për t’iu mundësuar përdoruesve që të blejnë, shesin, dërgojnë dhe menaxhojnë rezervat e tyre të monedhës virtuale nga iPhone i tyre. Ishte një aplikacion më parë …...
            

http://www.pcworld.al/coinbase-per-ios-menaxhon-rezervat-e-monedhes-virtuale-bitcoin-nga-iphone/