×

Dhurata e preferuar e fëmijëve për këtë fundvit rezulton iPhone-i

Dhurata e preferuar e fëmijëve për këtë fundvit rezulton iPhone-i

· 1 · 77

  • Postime: 17722
Lajmet
ne: 03-11-2013, 20:50:02
Dhurata e preferuar e fëmijëve për këtë fundvit rezulton iPhone-i
      


Dyqani on line Ebates ka kryer së fundmi një anketim midis fëmijëve dhe adoleshentëve të moshës 12 – 17 vjeç për të kuptuar se çfarë do të donin të merrnin si dhuratë për festat e fundvitit. Rezultatet treguan se 88% …...
            

http://www.pcworld.al/dhurata-e-preferuar-e-femijeve-per-kete-fundvit-rezulton-iphone-i/