×

Distimo: Videolojërat, aplikacionet më të shkarkuara për shtatorin në iPad dhe Android

Distimo: Videolojërat, aplikacionet më të shkarkuara për shtatorin në iPad dhe Android

· 1 · 77

  • Postime: 17722
Lajmet
ne: 02-11-2013, 20:50:02
Distimo: Videolojërat, aplikacionet më të shkarkuara për shtatorin në iPad dhe Android
      


Përdoruesit e iPad dhe Android kanë shkarkuar më tepër viodelojëra sesa çdo lloj aplikacioni tjetër gjatë muajit shtator. Të dhënat vijnë nga kompania që realizon analiza të tregut, Distimo. Gjate muajit shtator, 48% e aplikacioneve të shkarkuara në iPad u …...
            

http://www.pcworld.al/distimo-videolojerat-aplikacionet-me-te-shkarkuara-per-shtatorin-ne-ipad-dhe-android/