×

Drejtuesi i inxhinierisë së iOS-it në Apple është larguar nga kompania

Drejtuesi i inxhinierisë së iOS-it në Apple është larguar nga kompania

· 1 · 90

  • Postime: 17722
Lajmet
ne: 05-11-2013, 04:50:02
Drejtuesi i inxhinierisë së iOS-it në Apple është larguar nga kompania
      


Vetëm pak javë pas lëshimit të iOS 7, zëvendës presidenti i Apple për inxhinieri të iOS-it, Henri Lamiraux, është pensionuar dhe është larguar nga ndërmarrja, raporton 9to5 Mac. Një vëzhgim i shpejt në faqen e tij në Facebook e konfirmon …...
            

http://www.pcworld.al/drejtuesi-i-inxhinierise-se-ios-it-ne-apple-eshte-larguar-nga-kompania/