×

Fëmijët suedezë: Prindërit janë shumë të varur nga teknologjia

Fëmijët suedezë: Prindërit janë shumë të varur nga teknologjia

· 1 · 66

  • Postime: 17722
Lajmet
ne: 06-11-2013, 12:50:02
Fëmijët suedezë: Prindërit janë shumë të varur nga teknologjia
      


Në një studim të fundit, ka rezultuar se 33 % e prindërve suedezë nga 521 të intervistuar, pranuan se e përdornin tabletin dhe smartfonin e tyre pothuajse më shumë se fëmijët. Fëmijët thanë se prindërit e tyre harxhojnë shumë kohë …...
            

http://www.pcworld.al/femijet-suedeze-prinderit-jane-shume-te-varur-nga-teknologjia/