×

Fotot më acaruese të profilit dhe si t’i rregulloni

· 1 · 78

Fotot më acaruese të profilit dhe si t’i rregulloni

· 1 · 78

  • Postime: 17722
Lajmet
ne: 04-11-2013, 12:50:02
Fotot më acaruese të profilit dhe si t’i rregulloni
      


Mos po ju dëmton fotoja e profilit? Ajo fotoja e vogël 48-me-48-pixel (të paktën për Twitter-in, pasi për rrjete të tjera varion) mund të thotë më shumë gjëra për ju nga sa mendoni. Për shembull, një miku jonë në Twitter …...
            

http://www.pcworld.al/fotot-me-acaruese-te-profilit-dhe-si-ti-rregulloni/
      
  • M'pelqe
    Kot fare
    Super