×

iPad Air apo iPad Mini me Retina: Cili është i duhuri për ju

iPad Air apo iPad Mini me Retina: Cili është i duhuri për ju

· 1 · 77

  • Postime: 17722
Lajmet
ne: 06-11-2013, 20:50:02
iPad Air apo iPad Mini me Retina: Cili është i duhuri për ju
      


Periudha e festave po afron dhe Apple nuk ka hedhur në treg vetëm tablet të ri, por dy të tilla. Përveç iPad Air – i cili është tashmë i disponueshëm, do të vijë nga fundi i nëntorit edhe iPad Mini …...
            

http://www.pcworld.al/ipad-air-apo-ipad-mini-me-retina-cili-eshte-i-duhuri-per-ju/