×

Ja se si të radhisni gjërat që duhet të realizoni në bazë të rëndësisë së tyre

Ja se si të radhisni gjërat që duhet të realizoni në bazë të rëndësisë së tyre

· 1 · 77

  • Postime: 17722
Lajmet
ne: 04-11-2013, 12:50:02
Ja se si të radhisni gjërat që duhet të realizoni në bazë të rëndësisë së tyre
      


Android: Një matricë Eisenhower është një rrugë efikase për të vendosur prioritet mbi gjërat që duhet të bëni duke i radhitur në katër kategori, duke u bazuar në rëndësinë dhe urgjencën e tyre. MyEffectivenessHabi ts iu mundëson që ta përdorni këtë …...
            

http://www.pcworld.al/ja-se-si-te-radhisni-gjerat-qe-duhet-te-realizoni-ne-baze-te-rendesise-se-tyre/