×

Ja se si të shihni se cili aplikacion zë më tepër hapësirë në pajisjen tuaj iPhone

· 1 · 85

Ja se si të shihni se cili aplikacion zë më tepër hapësirë në pajisjen tuaj iPhone

· 1 · 85

  • Postime: 17722
Lajmet
ne: 05-11-2013, 20:50:02
Ja se si të shihni se cili aplikacion zë më tepër hapësirë në pajisjen tuaj iPhone
      


Çfarë po ju zë aq shumë hapësirë në diskun tuaj në iPhone ose iPad dhe po iu pamundëson që të shkarkoni dhe instaloni një aplikacion të ri shkëlqyes ose një version të ri të iOS-it? Një panel disi i fshehur …...
            

http://www.pcworld.al/ja-se-si-te-shihni-se-cili-aplikacion-ze-me-teper-hapesire-ne-pajisjen-tuaj-iphone/
      
  • M'pelqe
    Kot fare
    Super