×

KitKat shfaq ID-të e thirrësve nga konsumatorët e Google Places dhe Google Apps

KitKat shfaq ID-të e thirrësve nga konsumatorët e Google Places dhe Google Apps

· 1 · 61

  • Postime: 17722
Lajmet
ne: 05-11-2013, 20:50:02
KitKat shfaq ID-të e thirrësve nga konsumatorët e Google Places dhe Google Apps
      


Google formalisht paraqiti KitKat-in, që është versioni më i fundit i Androidit gjatë javës së kaluar, por ndërmarrja është ende duke zbuluar veçori të reja të platformës: Kështu është konfirmuar që aplikacioni telefonik është duke iu nënshtruar një ndryshimi madhor …...
            

http://www.pcworld.al/kitkat-shfaq-id-te-e-thirresve-nga-konsumatoret-e-google-places-dhe-google-apps/