×

Linus Torvalds: Linux 4.0 duhet të jetë i përqendruar në qëndrueshmërinë e sistemit

Linus Torvalds: Linux 4.0 duhet të jetë i përqendruar në qëndrueshmërinë e sistemit

· 1 · 81

  • Postime: 17722
Lajmet
ne: 04-11-2013, 20:50:02
Linus Torvalds: Linux 4.0 duhet të jetë i përqendruar në qëndrueshmërinë e sistemit
      


Themeluesi i sistemit Linux, Linus Torvalds, ka propozuar që Linux 4.0, që është një lëshim i ardhshëm i softuerit me burim të hapur, duhet të jetë i përqendruar në arnim të vrimave dhe qëndrueshmërinë e sistemit. Ndonëse reagimi i tij …...
            

http://www.pcworld.al/linus-torvalds-linux-4-0-duhet-te-jete-i-perqendruar-ne-qendrueshmerine-e-sistemit/