×

Me aplikacionin Disk Diag pastroni diskun tuaj në Mac shpejt dhe lehtë

Me aplikacionin Disk Diag pastroni diskun tuaj në Mac shpejt dhe lehtë

· 1 · 68

  • Postime: 17722
Lajmet
ne: 03-11-2013, 20:50:02
Me aplikacionin Disk Diag pastroni diskun tuaj në Mac shpejt dhe lehtë
      


OS X: Nëse keni një disk që është i mbushur me skedarë të mëdhenj e të panevojshëm, ju mund t’i fshini ata shpejt me Disk Diag. Aplikacioni në shpejtësi i gjen “fajtorët”, kështu që mund të merrni hapësirën shtesë që …...
            

http://www.pcworld.al/me-aplikacionin-disk-diag-pastroni-diskun-tuaj-ne-mac-shpejt-dhe-lehte/