×

Me instalimin e iOS 7 New Tab pajisni Chrome New Tab me dizajnin e ri

Me instalimin e iOS 7 New Tab pajisni Chrome New Tab me dizajnin e ri

· 1 · 84

  • Postime: 17722
Lajmet
ne: 04-11-2013, 04:50:02
Me instalimin e iOS 7 New Tab pajisni Chrome New Tab me dizajnin e ri
      


Dizajni i ri i iOS 7 ka padyshim një prej ndërfaqeve më të më të thjeshta për t’u përdorur dhe për t’u shfletuar. Në qoftë se do të donit të përjetonit një eksperiencë të ngjashme në Google Chrome atëherë do …...
            

http://www.pcworld.al/me-instalimin-e-ios-7-new-tab-pajisni-chrome-new-tab-me-dizajnin-e-ri/