×

Microsoft rinovon bashkëpunimin me Twitter për të paraqitur cicërimat në rezultatet e kërkimit

Microsoft rinovon bashkëpunimin me Twitter për të paraqitur cicërimat në rezultatet e kërkimit

· 1 · 62

  • Postime: 17722
Lajmet
ne: 02-11-2013, 20:50:02
Microsoft rinovon bashkëpunimin me Twitter për të paraqitur cicërimat në rezultatet e kërkimit
      


Microsoft-i e etiketon makinën e vet të kërkimit, Bing, si një makinë shoqërore dhe për ta mbajtur atë në këtë rrugë po rinovon bashkëpunimin me Twitter për t’i paraqitur cicërimat në rezultatet e kërkimit, të cilën gjë e lajmëruan ndërmarrjet …...
            

http://www.pcworld.al/microsoft-rinovon-bashkepunimin-me-twitter-per-te-paraqitur-cicerimat-ne-rezultatet-e-kerkimit/