×

Mjekët Pediatër: Kufizoni përdorimin e mediave nga fëmijët në 2 orë në ditë

Mjekët Pediatër: Kufizoni përdorimin e mediave nga fëmijët në 2 orë në ditë

· 1 · 89

  • Postime: 17722
Lajmet
ne: 05-11-2013, 20:50:02
Mjekët Pediatër: Kufizoni përdorimin e mediave nga fëmijët në 2 orë në ditë
      


Akademia Amerikane e Pediatrisë ka publikuar deklaratë së fundi që bën thirrje që prindërit të mos jenë naivë kur bëhet fjalë për mënyrën dhe shtrirjen që fëmijët e tyre e kanë në media ditëve të sotme. “Ky është shekulli XXI …...
            

http://www.pcworld.al/mjeket-pediater-kufizoni-perdorimin-e-mediave-nga-femijet-ne-2-ore-ne-dite/