×

Nike lëshon aplikacionin Nike+ Move, që përdor çipin M7 në iPhone 5S

Nike lëshon aplikacionin Nike+ Move, që përdor çipin M7 në iPhone 5S

· 1 · 90

  • Postime: 17722
Lajmet
ne: 05-11-2013, 12:50:02
Nike lëshon aplikacionin Nike+ Move, që përdor çipin M7 në iPhone 5S
      


Nike lajmëroi në eventin e Apple për iPhone-t e rinj gjatë shtatorit që do të lëshojë një aplikacion Nike+ Move për të marrë përparësinë e çipit M7 në iPhone 5s, një bashkë-procesor që ndjek akselerometrin, giroskopin dhe busullën. Aplikacioni ka …...
            

http://www.pcworld.al/nike-leshon-aplikacionin-nike-move-qe-perdor-cipin-m7-ne-iphone-5s/