×

Një maluer i çuditshëm realizon komunikimin nëpërmjet bokseve dhe mikrofonit të kompjuterit

Një maluer i çuditshëm realizon komunikimin nëpërmjet bokseve dhe mikrofonit të kompjuterit

· 1 · 73

  • Postime: 17722
Lajmet
ne: 04-11-2013, 20:50:02
Një maluer i çuditshëm realizon komunikimin nëpërmjet bokseve dhe mikrofonit të kompjuterit
      


Në një raport të detajuar të Ars Technica (portal për publikimin e lajmeve teknologjike) hidhet dritë mbi ekzistencën e një softueri që fshihet në thellësi të bërthamës së sistemit operativ ose në sistemin BIOS (Basic Input/Output System) të kompjuterit, i …...
            

http://www.pcworld.al/nje-maluer-i-cuditshem-realizon-komunikimin-nepermjet-bokseve-dhe-mikrofonit-te-kompjuterit/