×

Raportim: Windows Phone tejkalon iOS-in në Itali dhe bën progres në Evropë

· 1 · 52

Raportim: Windows Phone tejkalon iOS-in në Itali dhe bën progres në Evropë

· 1 · 52

  • Postime: 17722
Lajmet
ne: 06-11-2013, 12:50:02
Raportim: Windows Phone tejkalon iOS-in në Itali dhe bën progres në Evropë
      


Përpjekjet e Microsoft-it mesa duket po japin frytet e veta, të paktën sipas një raportimi nga Kantar Worldpanel ComTech, ku tregohen të dhëna për tre muajt deri në shtator 2013. Gjatë kësaj periudhe raportohet se Windows Phone ka tejkaluar iOS-in …...
            

http://www.pcworld.al/raportim-windows-phone-tejkalon-ios-in-ne-itali-dhe-ben-progres-ne-evrope/
      
  • M'pelqe
    Kot fare
    Super