×

Shërbimi i inteligjencës britanike ka bashkëpunuar me Francën dhe Gjermaninë

· 1 · 78

Shërbimi i inteligjencës britanike ka bashkëpunuar me Francën dhe Gjermaninë

· 1 · 78

  • Postime: 17722
Lajmet
ne: 03-11-2013, 12:50:02
Shërbimi i inteligjencës britanike ka bashkëpunuar me Francën dhe Gjermaninë
      


Zbulimet e reja mund të nxisnin debatin rreth asaj se sa bashkëfajtorë kanë qenë agjencitë evropiane të spiunimit në vëzhgimin global të NSA-së. Një analizë e marrë nga The Guaridan hedh dritë për mundësitë teknike të Francës, Spanjës, Gjermanisë, Britanisë …...
            

http://www.pcworld.al/sherbimi-i-inteligjences-britanike-ka-bashkepunuar-me-francen-dhe-gjermanine/
      
  • M'pelqe
    Kot fare
    Super