×

Skype vendos të ndërrojë API-në në fund të këtij viti

Skype vendos të ndërrojë API-në në fund të këtij viti

· 1 · 73

  • Postime: 17722
Lajmet
ne: 03-11-2013, 20:50:02
Skype vendos të ndërrojë API-në në fund të këtij viti
      


Porosia e fundit që vjen kur e hapni Skype-n në desktopin tuaj mund të ishte që duhet të përjetoni pasoja, nëse jeni duke përdorur aplikacione dhe vegla të palës së tretë me shërbimin VoIP. Në dhjetor, Microsoft-i është duke planifikuar …...
            

http://www.pcworld.al/skype-vendos-te-nderroje-api-ne-ne-fund-te-ketij-viti/