×

Top 13 kompanitë aziatike që synojnë të rrëzojnë dominimin e Samsung dhe Apple (Pjesa I)

Top 13 kompanitë aziatike që synojnë të rrëzojnë dominimin e Samsung dhe Apple (Pjesa I)

· 1 · 67

  • Postime: 17722
Lajmet
ne: 04-11-2013, 12:50:02
Top 13 kompanitë aziatike që synojnë të rrëzojnë dominimin e Samsung dhe Apple (Pjesa I)
      


Për shumicën nga këto kompani ndoshta nuk keni dëgjuar kurrë më parë, mirëpo ata janë “lëkundës” të mëdhenj në Azi. Këto 13 kompani aziatike kanë forcën dhe synojnë që të lëkundin dominimin në treg të kompanive si Samsung dhe Apple. …...
            

http://www.pcworld.al/top-13-kompanite-aziatike-qe-synojne-te-rrezojne-dominimin-e-samsung-dhe-apple-pjesa-i/