×

Top 13 kompanitë aziatike që synojnë të rrëzojnë dominimin e Samsung dhe Apple (Pjesa II)

Top 13 kompanitë aziatike që synojnë të rrëzojnë dominimin e Samsung dhe Apple (Pjesa II)

· 1 · 84

  • Postime: 17722
Lajmet
ne: 05-11-2013, 12:50:02
Top 13 kompanitë aziatike që synojnë të rrëzojnë dominimin e Samsung dhe Apple (Pjesa II)
      


Në pjesën e dytë të artikullit tonë për Top 13 prodhuesit e pajisjeve mobile të cilët munden seriozisht apo synojnë të luhasin dominimin e Samsung-ut dhe Apple, jemi kthyer deri në Indi, ku gjenden tre “lojtarë” mjaft serioz. 4. Micromax …...
            

http://www.pcworld.al/top-13-kompanite-aziatike-qe-synojne-te-rrezojne-dominimin-e-samsung-dhe-apple-pjesa-ii/