×

Twitter po përballet me sfida në Japoni dhe Kore

· 1 · 75

Twitter po përballet me sfida në Japoni dhe Kore

· 1 · 75

  • Postime: 17722
Lajmet
ne: 04-11-2013, 20:50:02
Twitter po përballet me sfida në Japoni dhe Kore
      


Rrjeti social Twitter është duke u përballur me disa sfida serioze në Azinë e Mesme, ku i duhet të përballet me reklamuesit në Japoni dhe përdoruesit në Kore, sipas The Wall Street Journal. Twitter ka një fuqi të madhe në …...
            

http://www.pcworld.al/twitter-po-perballet-me-sfida-ne-japoni-dhe-kore/
      
  • M'pelqe
    Kot fare
    Super