×

Uebfaqja Mega së shpejti me klient për sinkronizim për Windows, Mac dhe Linux

Uebfaqja Mega së shpejti me klient për sinkronizim për Windows, Mac dhe Linux

· 1 · 71

  • Postime: 17722
Lajmet
ne: 02-11-2013, 20:50:02
Uebfaqja Mega së shpejti me klient për sinkronizim për Windows, Mac dhe Linux
      


Shërbimi për ngarkesë në cloud i Kim Dotcom, Mega, që është me bazë në Zelandën e Re, po aktivizohet në iOS këto ditë; Dotcom thotë që ndërmarrja e tij ka aplikuar për paraqitje të aplikacionit në dyqanin e aplikacioneve për …...
            

http://www.pcworld.al/uebfaqja-mega-se-shpejti-me-klient-per-sinkronizim-per-windows-mac-dhe-linux/