×

Zyra londineze e Google prej 93 000 metra katrore: 3 vjet para hapjes

· 1 · 79

Zyra londineze e Google prej 93 000 metra katrore: 3 vjet para hapjes

· 1 · 79

  • Postime: 17722
Lajmet
ne: 04-11-2013, 04:50:02
Zyra londineze e Google prej 93 000 metra katrore: 3 vjet para hapjes
      


Në vitin 2016, në Londër do të hapet një zyrë prej rreth 93 000 metrash katrorë, e cila do të ketë një pishinë të hapur, një fushë të mbyllur futbolli, një mur ku mund të ngjitesh si dhe një kopsht …...
            

http://www.pcworld.al/zyra-londineze-e-google-prej-93-000-metra-katrore-3-vjet-para-hapjes/
      
  • M'pelqe
    Kot fare
    Super